PROWURK en Fritech bundelen de krachten en gaan samen verder!

De uitzendbureaus Prowurk en Fritech kondigen een samenwerking aan.

Het uitzendbureau Prowurk heeft besloten om Fritech, eveneens een prominent uitzendbureau in Friesland over te nemen vanwege het welverdiende pensioen van Joop.

Deze overname markeert een belangrijke mijlpaal voor ProWurk en Fritech waarbij de samenvoeging van middelen en expertise nieuwe groeimogelijkheden creëert.

Met Fritech’s ervaren team van 3 werknemers en ProWurk’s solide personeelsbestand van 13 medewerkers, belooft de fusie een fijne samenwerking te worden. Door de krachten te bundelen, streven ProWurk en Fritech naar een verbeterde dienstverlening en een breder scala aan mogelijkheden voor zowel werkzoekenden als werkgevers in Friesland.

Met ingang van 4 december 2023 is Fritech gekoppeld aan ProWurk. Deze overname is een goede aanvulling op het dienstenpakket en het netwerk van ProWurk. Bovendien sluiten de branches waar wij als organisaties actief in zijn goed op elkaar aan. Deze samenwerking biedt niet alleen nieuwe groeimogelijkheden, maar ook de mogelijkheid om kennis en expertise met elkaar te delen.

Fritech is een organisatie die al 35 jaar bestaat, en destijds één van de eerste en enige dienstverleners was op het gebied van uitzenden en detacheren in Noord Nederland. De branches Bouw & Infra en Metaal & Techniek zijn de branches waar Fritech vanaf het eerste begin al actief in is.

Samen bundelen wij nu onze krachten en staan wij voor u klaar!

Vergelijkbare berichten