Rabobank Meet en Grow financieringsmarkt druk bezocht

Verbinding maken
Vraag en aanbod rond financiering kwamen in Heerenveen bijeen. De noordelijke Rabobanken organiseerden deze editie van Rabo Meet & Grow. Deze events worden overal in het land gehouden om ondernemers te helpen bij he realiseren van hun plannen. Jan Feenstra, directeur Bedrijven van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland: ''Wat een energie tijdens deze middag. Ik heb van veel relaties gehoord dat dit goed aansluit bij waar zij behoefte aan hebben. Meer keuze voor de klant en meer een regisseursrol voor ons als Rabobank. Dat is wat wij graag willen, verbinden van klanten en partijen om samen een stap vooruit te zetten.''

Marktplaats voor financiering
De opzet van het event was het creëren van een marktplaats, waar ondernemers en financiers elkaar in verschillende marktrondes, speeddates en zeepkistsessies konden leren kennen, informeerden en inspireerden. Deelnemende partijen waren o.a. MBO & Groeifonds, Fundipal, Money Meets Ideas, DLL/Friesland Lease, Port4Growth, Rembrandt Fusies en Overnames en de NOM.

Vervolg
Rabo Meet & Grow is een periodiek terugkerend evenement. De volgende editie in Noord-Nederland vindt plaats op 8 juni in Emmen. Via de website van de Rabobank kunt u de overige data en locaties in Noord-Nederland vinden.

Delen via

Vergelijkbare berichten