Relatiegeschenken op kantoor? Overweeg eens deze items

Kantoorartikelen met logo

De meest voor de hand liggende categorie van relatiegeschenken in het bedrijfsleven zijn natuurlijk de kantoorartikelen. Toch zijn ze nog steeds erg efficiënt; je kunt ze namelijk op allerlei momenten inzetten. Denk maar eens aan pennen met bedrukking of aan notitieblokken met logo. Deel ze uit aan je belangrijke (potentiële) klanten na een vergadering of neem de relatiegeschenken mee naar een beurs en zorg daar voor veel meer extra zichtbaarheid voor je bedrijf. Een ander pluspunt van deze relatiegeschenken is dat je personeel altijd over schrijfmateriaal op kantoor zal beschikken. Super handig dus!

Customized digitale gadgets

Tegenwoordig gaat bijna alles digitaal. Daarom is het ook een goed idee om te investeren in gepersonaliseerde gadgets voor op kantoor. Denk maar eens aan USB-sticks of webcam covers met logo of bedrijfsnaam erop. Natuurlijk heb je nog veel meer gadgets die je kunt inzetten als modern relatiegeschenk. Kijk bijvoorbeeld eens bij de relatiegeschenken van Maxilia; daar vind je veel gadgets die je kunt laten voorzien van jouw bedrijfslogo. Investeren in customized gadgets is altijd een goed idee want zo laat je aan je zakenrelaties zien dat ook jij meegaat met de tijd. Doe jouw klanten bijvoorbeeld eens een bluetooth-speaker met jouw bedrijfslogo erop cadeau!

Waterflessen met opdruk

Als je op zoek bent naar relatiegeschenken die altijd van pas komen zou je kunnen overwegen om waterflessen met opdruk aan te schaffen voor je onderneming. Ook gepersonaliseerde waterflessen kun je op veel momenten inzetten. Zet ze bijvoorbeeld klaar op de vergadertafel zodat je extra voorbereid overkomt! Daarnaast zijn waterflessen als relatiegeschenk erg handig omdat je er verschillende mogelijkheden in hebt. Wil je bijvoorbeeld een duurzaam relatiegeschenk? Dan investeer je het beste in Doppers met opdruk. Dit zijn waterflessen van recyclebaar en gerecycled materiaal. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon gaan voor traditionele waterflessen met opdruk of kiezen voor bidons voor een meer sportieve uitstraling.

Gepersonaliseerde mokken en bekers

Niet alleen waterflessen zijn geschikt als relatiegeschenk. Ook andere dorstlessers, zoals mokken en bekers kun je erg leuk inzetten om jouw naamsbekendheid te vergroten en een betere band met je zakenrelaties te creëren. Mokken en bekers vind je in allerlei kleuren waardoor ze altijd bij de huisstijl van je onderneming zullen passen. Voorzie de mok of beker vervolgens van jouw bedrijfslogo en je hebt een leuk item om weg te geven aan je klanten. Daarnaast kun je ze natuurlijk ook aan je werknemers geven, zodat ze een beker hebben die ze op hun bureau kunnen zetten. Heb je er een aantal over? Maak dan eens een aantal goodiebags en stop hier ook een leuke customized beker in!

Vergelijkbare berichten