Relaxen in Frankrijk? Kom voor rust, relaxen & retraites naar Earnewâld

Je vakantie doorbrengen in een zonovergoten land is heerlijk om je energielevel op te krikken maar er is nog een manier! Een bezoek aan Expertise Centrum ADLC in Earnewâld geeft je fysiek en mentaal een enorme boost.

Herken je dat? Door de hectiek van het dagelijkse leven heb je het gevoel dat je nooit tijd genoeg hebt om alles te doen wat je graag zou willen en ren je van de ene taak naar de andere, zonder écht te genieten van wat je doet. Je voelt je constant opgejaagd, uitgeblust en gestrest. Focussen op je fysieke en mentale welzijn en bewust je leefstijl onder de loep nemen is dan zo gek nog niet, vertelt Angélique Drenth-Heldoorn, initiatiefnemer van Expertise Centrum ADLC in Earnewâld.

In 2014 richtte zij het holistische leefstijlcentrum op: duurzame wellness, persoonlijke ontwikkeling en hormoonvriendelijk bewegen onder één dak. Inmiddels is haar centrum een heus begrip in het noorden van het land en ontvangen ze mensen uit heel Nederland.

Mindset

Wil jij je mindset veranderen, je huid verbeteren, bewuster omgaan met eten, stress verminderen, je energielevel verhogen of je intuïtie versterken? Laat je inspireren en check www.ADLC.nu voor meer informatie over de retraites en andere mogelijkheden.

Foto: ADLC en Star Style Fotografie

Vergelijkbare berichten