Remco Claassen over de gunfactor op seminar 11 maart

Zakendoen is een kwestie van gunnen. Maar hoe zorgt een ondernemer, directeur of verkoper ervoor dat een klus of klant hem of haar wordt gegund? Ook door iemand met wie er helemaal geen chemie is? De antwoorden worden gegeven vanaf 16.30 tot 22.30 uur tijdens het netwerkseminar Contacten bij de Vleet op 11 maart 2010 in De Plaats Melkema te Huizinge.

Grip op gungedrag

Net als in 2009 wordt Contacten bij de Vleet 2010 een inspirerend, praktisch en sfeervol netwerkevenement. Remco Claassen geeft tijdens het netwerkseminar inzicht in de wereld die schuil gaat achter het gunnen en gegund worden. Als performer is Claassen het best te beschrijven als een kruising tussen Dr. Stephen R. Covey en cabaretier Hans Teeuwen. Hij geeft tips over hoe je de grip op gungedrag kunt vergroten en hoe je invloed kunt hebben op het gunningsproces. Ook kom je erachter wat jouw munitie (gunpower) is en hoe je dit kunt inzetten tijdens het zakendoen.

Netwerkseminar Contacten bij de Vleet

Onderwerp:    De Gunfactor

Waarom?:       “Als je weet hoe het klootzakgunningsproces werkt, kun je de wereld aan” (citaat Remco Claassen)

Programma:    zie www.contactenbijdevleet.nl

Inschrijven:     www.contactenbijdevleet.nl

Datum:            11 maart 2010

Tijd:                 16.30 tot 22.30 uur

Plaats:             De Plaats Melkema te Huizinge, Groningen

Voor wie:        Ondernemers, directeuren, verkopers

Kosten:            € 195,00 bij inschrijving voor 15 februari 2010

                        € 225,00 bij inschrijving na 15 februari 2010


Over Remco Claassen

Remco Claassen is een humorvolle, ietwat botte kenniskliko. Hij is een rebelse spreker, trainer en auteur die zich richt op de (verdere) ontwikkeling van talent op het gebied van leiderschap en effectiviteit. Zijn presentaties in het voorprogramma van internationale topsprekers als Stephen Covey, Tom Peters en Robert Cialdini hebben hem op de kaart gezet. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Hij is auteur van de bestsellers ‘IK’ en ‘WIJ’.

Over Contacten bij de Vleet

Contacten bij de Vleet is het resultaat van een samenwerking tussen Josee Camfferman van de PresenteerFabriek en Birgitta tijhaar van het Tij Keert. Twee tegenpolen die samen nog sterker zijn dan alleen. Josee gaat als specialist op het gebied van persoonlijke zakelijke presentatie voor de uitstraling. Birgitta pakt de innerlijke krachten aan. Samen gegoten in Contacten bij de Vleet levert dit inspirerende, praktische, nuttige en sfeervolle seminars op. Het netwerkseminar vindt op 11 maart 2010 voor de tweede keer plaats. Tijdens het seminar in 2009 sprak Jan Vermeiren, networkingcoach, over netwerken. Eyeopener hierin was dat de echte kracht van het netwerken zit in de tweede graad.

Delen via

Vergelijkbare berichten