Restaurant Sin Jah wint de Thuisbezorgd.nl Award

Onlangs is tijdens de uitreiking van de Thuisbezorgd.nl Awards in Hotel Theater Figi in Zeist bekend geworden dat restaurant Sin Jah gewonnen heeft in de categorie ‘Beste restaurant van Leeuwarden’. Daarnaast is restaurant Sin Jah tweede geworden in de categorie ‘Beste sushi restaurant van Nederland’.

Het publiek kon in de maand december 2022 stemmen op deze Thuisbezorgd.nl Awards. Volgens Thuisbezorgd.nl is het een unicum dat een restaurant deze prijs voor de 4e keer achter elkaar weet te winnen.

“Het lijkt een gewoonte te worden nu we de prijs al 4 jaar achter elkaar mogen ontvangen. Maar we beseffen ons dat het een unieke prestatie is om van 118 restaurants in Leeuwarden te winnen. Het hele team presteert al jaren op hoog niveau. Van de bezorgers die ervoor zorgen dat de maaltijden op tijd bij de klanten komen, van de collega’s in het restaurant die alles in goede banen leiden tot aan het keukenteam die voor een constante en smaakvolle kwaliteit zorgen. We zijn super trots op ons team”, aldus eigenaren Fong Yeh en Li-Ya Chan.

Thuisbezorgd.nl Awards

De Thuisbezorgd.nl Awards zijn een paar jaar geleden in het leven geroepen om de beste restaurants op Thuisbezorgd.nl te erkennen. De formule die Thuisbezorgd gebruikt om de eindscore te berekenen is een gewogen som van het aantal en de kwaliteit van beoordelingen, bestellingen, unieke klanten en jaren samenwerking op Thuisbezorgd.nl.

Vergelijkbare berichten