Retailspecialist Hans van Tellingen komt donderdag 16 november naar Friesland

Op donderdagavond 16 november deelt Hans van Tellingen zijn visie op de actualiteit en ontwikkelingen binnen de detailhandel en horeca. Hoe succesvol te zijn met stenen winkels. Actueel en informatief voor (aankomende) ondernemers in de detailhandel en horeca. 

Hans van Tellingen is retaildeskundige, directeur van onderzoeksbureau Strabo, columnist bij EW Magazine en De Ondernemer, en auteur van meerdere boeken. Hans komt bij ons spreken over de toekomst van winkelen en over zijn nieuwste boek ‘Retail is Mensenwerk’ (hoe stenen winkels winnen: een handleiding), dat op 2 november 2023 zal verschijnen. Dit werk is een ‘post covid update’ van zijn in 2018 verschenen boek ‘Waarom Stenen Winkels Winnen’.

Op een bevlogen manier zal hij u in een hoog tempo meenemen langs onderwerpen als webwinkels, parkeergelegenheid, markthallen en gratis toiletten. En zal hij u vertellen waarom hij denkt dat er groot herstel nadert en doemdenken niet nodig is. Op basis van feiten en eigen haarscherpe analyses die gevormd zijn door decennialange ervaring bij Strabo. 

Naast de presentatie zijn uiteraard ook de boeken van Hans te koop; ‘#WatNouEindeVanWinkels’, ‘Waarom Stenen Winkels Winnen’ en zijn nieuwste boek ‘Retail is Mensenwerk’. 

Deze avond is speciaal voor ondernemend Friesland en wordt aangeboden door Da Vinci, het wetenschappelijk bureau van Belang van Nederland (BVNL). 

Entree incl. koffie/thee gratis! 

Wanneer: Donderdag 16 november 2023

Waar:  Abe Lenstra Stadion Heerenveen

Tijd: inloop 19.30, lezing 20:00 -22:00

Entree: gratis met ticket

Eventbrite: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-da-vinci-organiseert-retail-is-mensenwerk-hoe-stenen-winkels-winnen-726012471847

Vergelijkbare berichten

Geen vergelijkbare berichten gevonden