(R)evolutionair seminar nieuwe samenwerken met nieuwste oplossingen Microsoft

Op donderdag 21 maart a.s. wordt in het Abe Lenstra Stadion dit (r)evolutionaire seminar georganiseerd. Een veelzijdig programma wordt gepresenteerd, waarin de heer Tom van Gelder van Microsoft Nederland, de aftrap zal geven. Daaropvolgend heeft Arrix 4 interessante deelsessies voor u neergezet (waarvan u er 3 kunt bijwonen), waarin de nieuwste Microsoft oplossingen onder de loep worden genomen.

De techniek is tijdens de sessie niet het doel, belangrijker is hoe de techniek te gaan gebruiken als praktisch middel voor het bereiken van uw bedrijfsdoelstellingen. Deelnemers ontdekken wat de voordelen werkelijk zijn, wat het betekent voor een organisatie om de overstap te maken naar deze nieuwe versies en wat het verschil is met de huidige oplossingen.

“Wij zijn er bijzonder trots op dat wij dit seminar kunnen organiseren voor Noord Nederland”, aldus Algemeen Directeur Jan Douma. “We hebben al veel aanmeldingen binnen gekregen en dit bewijst dat er behoefte is naar informatie over deze nieuwe oplossingen van Microsoft. Via internet en andere digitale media kun je genoeg informatie verkrijgen, tijdens het seminar wordt het je ook live getoond, dat is wat men graag wil.”

Wilt u dit seminar ook bijwonen? Meld u zich dan snel aan  Dan kunt u zich opgeven via www.arrix.nl/revolutie

Delen via

Vergelijkbare berichten