Riemersma en Dam beginnen zeilmakerij De Zandrug

Patrick Riemersma en Edwin Dam, die jarenlang voor verschillende werkgevers hebben gewerkt, vonden het onlangs tijd om een eigen zeilmakerij te beginnen. Het gaat om De Zandrug. “Wij hebben ervaring opgedaan bij verschillende gerenommeerde zeilmakers in Friesland.

“De kans is ons geboden om in een loods van Noorse Sloepen in Westergeest onze werkzaamheden te verrichten. Vandaar dat wij hier nu gevestigd zijn. Wij zijn van mening dat communicatie met de klant en het nakomen van afspraken de belangrijkste punten zijn in de uitoefening van ons vak.”

Verzorgd eindproduct

“En wat natuurlijk heel belangrijk is: een netjes en verzorgd eindproduct afleveren. Onze zeilmakerij is gevestigd in Westergeest, wat in de Middeleeuwen gebouwd is op een zandrug om het stijgende water te ontvluchten. Daar is de naam De Zandrug van afgeleid.”

“Bent u op zoek naar een tent voor uw boot? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij, Patrick en Edwin, maken in overleg met u de tenten op maat en dit op een ambachtelijke manier. Tevens kunt u bij ons terecht voor verandazeilen en stofferring. Met een schaar en een stift in de hand maken wij tenten naar de wensen van de klant!”

“Wilt u informatie van ons ontvangen of een offerte? Neem dan contact met ons op via de mail, telefoon of via social media. Graag tot ziens en de koffie staat altijd klaar!”

Zeilmakerij De Zandrug
Simmerwei 2
9295 KA Westergeest
info@zeilmakerijdezandrug.nl
06-29279534

Vergelijkbare berichten