Samenwerking ecomobiel en Hansa Green Tour

De gemeenschappelijke visie vormt een stevige basis voor de samenwerking. Beide organisaties zorgen via hun eigen netwerk voor wederzijdse promotie. Roel Swierenga van Hanze Development organiseert de Hansa Green Tour voor de derde keer. Gerben Bierbooms van 54Events: "Onze evenementen zijn vrijwel even oud! Dit jaar vindt de vierde editie van ecomobiel plaats op 9 en 10 oktober in Ahoy' Rotterdam."

Hansa Green Tour

De Hansa Green Tour is een jaarlijks internationaal netwerk evenement voor Nederlandse en Duitse ondernemers en beleidsmakers. Het event wordt door Hanze Development georganiseerd in de vorm van een Tour. Event director Roel Swierenga: "Er wordt gereden met hybrides, elektrisch aangedreven auto's en auto's op biobrandstof door het Hanzegebied van Noord-Europa." In 2012 start de Tour vanaf Groningen Airport Eelde. Na tussenstops in diverse plaatsen eindigt in Hamburg. Het programma omvat o.a. bezoeken aan bedrijven en steden met innovatieve toepassingen op het gebied van duurzame energie. De Hansa Green Tour vindt plaats van woensdag 13 tot en met 15 juni.

Matchmaking

Het contact tussen Hansa Green Tour organisator Hanze Development en ecomobiel werd gelegd via Emodz, de nieuwe Duitse samenwerkingspartner van ecomobiel. Matchmaking is een belangrijk onderdeel van zowel de Hansa Green Tour als van ecomobiel. "Ondernemers en beleidsmakers moeten met elkaar om de tafel," aldus de samenwerkingspartners. Het leggen van nieuwe zakelijke contacten in Nederland en Duitsland is de rode draad. ecomobiel beoogt internationalisering van het beursconcept en daarbij is ook Duitsland een belangrijke markt. ecomobiel en Emodz zullen beide deelnemen aan de Hansa Green Tour.

Meer informatie: www.ecomobiel.nl en www.hansagreentour.com.

Delen via

Vergelijkbare berichten