Samenwerking FRL Post en het Jeugdsportfonds Friesland

Kerstzegels zijn een mooie en geliefde traditie, waar ook FRL graag aan meedoet. De goedkopere zegels rondom de feestdagen zorgen dat mensen in een dure maand, toch voordelig hun kerst- of nieuwjaarswens kunnen posten én dat meer mensen een kaartje in de bus krijgen. Dat zorgt bij beide voor een goed gevoel en bovendien voelen veel mensen zich minder eenzaam als ze post van een bekende ontvangen.

Post met kerstzegels op de bus vanaf 1 december

De FRL-kerstzegels zijn te koop bij de bekende postpunten, verspreid door de provincie. De zegels zijn vanaf 1 december te gebruiken op alle kerstpost. De kerstzegels kosten 42 eurocent, waarvan FRL 2,5 eurocent doneert aan het Jeugdsportfonds Friesland. FRL kiest elk jaar een ander goed doel voor deze actie, vorig jaar zamelde het postbedrijf geld in voor de Ronald McDonald Huis Friesland.

Alle kinderen moeten kunnen sporten

Het Jeugdsportfonds Friesland geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit Friese gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het Jeugdsportfonds Friesland de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen. Sport helpt een kind zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal te ontwikkelen. Jeugdsportfonds Friesland is actief in bijna alle Friese gemeenten en is afhankelijk van subsidies, giften en donaties.

Kerstdrukte geen probleem voor FRL

FRL verwacht net als elk jaar veel drukte rondom de feestdagen. Toch kan het de verwachte stroom kerst- en nieuwjaarskaarten prima aan door haar uitgebreide netwerk van postbezorgers. Alle post met FRL-postzegel dient ingeleverd worden bij een FRL-postpunt. De FRL-bussen worden drie keer per week geleegd.

Delen via

Vergelijkbare berichten