‘T kan weer… Schaatsen in de buitenlucht!

Promotieactie: Gratis schaatsen
De samenwerkingsactie is onderdeel van de city marketing campagne Dronten geef je de ruimt! “Dronten is een sterk groeiende gemeente met alle woon, werken studievoorzieningen. We zijn trots op belangrijke recreatieve trekkers zoals Walibi Holland en Flevonice. Met de samenwerking tussen Flevonice en de gemeente kunnen we inwoners van Dronten en omliggende regionale gemeenten op een leuke manier kennis laten maken met zowel de gemeente als één van haar belangrijkste attracties”, aldus senior communicatieadviseur Robert van Vliet namens Gemeente Dronten.

Schaatsplezier voor het hele gezin

Tot begin maart staat Flevonice in het het teken van ijs. Bezoekers kunnen schaatsen op de 3kilometer en 400meter ijsbanen die het nostalgische gevoel van schaatsen op natuurijs naar boven halen. Daarnaast kunnen kinderen zich uitleven op een grote krabbelbaan, glijbaan en speeltuin in het Ice Funpark. Voor het nieuwe winterseizoen realiseerde Flevonice daarnaast ook een 60meter lang kluunparcours en een nieuw koek en zopie plein langs de ijsbaan om het winterse gevoel compleet te maken.

Guinnes Book of World Records

Naast de start van het winterseizoen staat 28 november ook nog in het teken van de War Child Ice Challenge: op blote voeten 1.000 meter lopen over ijs. Met de challenge wordt geld ingezameld voor het Kili project van War Child. Speciale gast die avond is “The Iceman” Wim Hof, die een inspiratie en trainingssessie verzorgd voor deelnemers aan de challenge.

Tickets bestellen

Flevonice is tijdens het winterseizoen van 28 november t/m 5 maart dagelijks geopend tussen 09:00 21:30 uur. Voor de openingsdag op 28 november zijn 4.500 tickets beschikbaar gesteld. Bekijk meer informatie over de openingsdag en het bestellen van tickets hier.

Delen via

Vergelijkbare berichten