Schildersbedrijf Loonstra, 75 jier dwaande

75 jaar nadat Owe Loonstra in Oostrum (Dongeradeel) zijn bedrijf oprichtte, schenkt het schildersbedrijf 75 manuren aan een non-profit organisatie. Denk hierbij aan een clubgebouw, kerk, dagopvang, museum, dorpshuis, voedselbank e.d. Ook geeft schildersbedrijf Loonstra de benodigde materialen ter waarde van € 750,00 cadeau.

Om hiervoor in aanmerking te komen dient men voor 20 januari een project op te geven, inclusief een korte omschrijving, motivatie en een sprekende afbeelding. Uit de ingezonden projecten worden er 3 genomineerden gekozen. Tot 1 februari kan iedereen stemmen op het project met zijn of haar voorkeur. Op vrijdag 1 februari wordt bekend gemaakt welk werk de meeste stemmen heeft gekregen. Het binnenschilder- en behangwerk wordt dan in februari en maart uitgevoerd. Meer informatie is te vinden op de website van het schildersbedrijf.

 

Schildersbedrijf Loonstra is een AF-erkend en allround schilderbedrijf. Het bedrijf is vanaf 1953 gevestigd te Dokkum en vooral regionaal actief. Het overgrote deel van de werkzaamheden vindt plaats binnen de onderhoudsmarkt. Inmiddels wordt het bedrijf door de derde generatie geleid. Een verfspeciaalzaak maakt onderdeel uit van de onderneming. In 2007 werd het bedrijf 2e in de nationale competitie ‘Schildersbedrijf van het jaar’. Twee schilders werden reeds nationaal kampioen bij de landelijke vakwedstrijden.

Delen via

Vergelijkbare berichten