SKion verkrijgt significant belang in Paques

Rob Heim, Algemeen Directeur Paques: ”Wij verwelkomen de nieuwe aandeelhouder. Voor Paques is het waardevol om twee familiebedrijven als aandeelhouders te hebben, die een lange termijn visie hebben. Daarnaast helpt de transactie Paques met het versnellen van het continu investeren in innovatie en verhoogt het de snelheid van implementatie en valorisatie van nieuwe technologieën. Naast productontwikkeling zal Paques ook haar marktpositie versterken. Met name in de belangrijke Duitse markt, maar ook in groeimarkten als Brazilië, India en Noord- Amerika.”

Jos Pâques, grondlegger en groot aandeelhouder van Paques: ”Paques ziet het als haar missie om te werken aan de belangrijkste uitdagingen van vandaag: het reduceren van de koolstofdioxide en water voetafdruk, en het terugwinnen van waardevolle grondstoffen. Wij hebben de ambitie om een significante en positieve bijdrage te blijven leveren aan deze vraagstukken. Met het investeren van SKion in ons bedrijf, zijn wij in staat om onze innovatiekracht te versterken en de implementatie en valorisatie van nieuwe technologieën te versnellen.”

Dr. Reinhard Hübner, investment manager SKion GmbH: ”Paques is wereldwijd een toonaangevende innovator op het gebied van biologische zuiveringstechnologieën voor de behandeling van afvalwater en gas. Klanten uit een grote verscheidenheid aan branches, reduceren hun ecologische voetafdruk door het toepassen van Paques’ technologieën. De samenwerking met Paques onderschrijft onze doelstelling: het investeren in doorbraaktechnologieën die bijdragen aan de uitdagingen van morgen. Watertechnologie is een sector die voldoet aan onze criteria.”

Over Paques

Biotechnologie dat water en gas zuivert is het specialisme van Paques. Het revitaliseren van grondstoffen is ons motto. Paques helpt bedrijven bij te dragen aan de grote uitdagingen van vandaag: het verminderen van water en CO2 voetafdrukken en het terugwinnen van waardevolle grondstoffen. De anaerobe waterzuiveringssystemen van Paques produceren energie uit afvalwater terwijl het water wordt gezuiverd. Hiermee wordt hergebruik van water 


Delen via

Vergelijkbare berichten