SMG Groep neemt activiteiten Telenga Media Groep over

De werkzaamheden zullen voortgezet worden vanuit het bestaande pand van Drukkerij Banda in Heerenveen.De SMG Groep biedt haar klanten een “one-stop-shop”. Van ontwerp tot en met voorraadbeheer en van web-to-print oplossingen tot en met het implementeren van een eigen webshop. De klanten profiteren volop van de kennis, inkoopkracht en complete dienstverlening die de SMG Groep kan bieden.

 

Meer over de SMG Groep:
De SMG Groep is met de bedrijven Drukkerij Schuttersmagazijn, Reproscan, Imageworld, Repropack, LochemDruk en HoekmanTotaal gevestigd in Hasselt. Ook het in Apeldoorn gevestigde bedrijf Ega Mail behoort tot de SMG Groep. De systemen, productiemiddelen en dienstverlening zijn volledig op elkaar afgestemd.De SMG Groep heeft duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan. Zo is het bij de SMG Groep mogelijk om opdrachten Klimaatneutraal te laten uitvoeren. Recentelijk is de CO2-voetafdruk gecertificeerd, waardoor de CO2-uitstoot per opdracht inzichtelijk is. Door deze uitstoot extern te compenseren, ontstaat er een 100% CO2-neutraal product. Door het plaatsen van het logo van de Climate Neutral Group op het drukwerk is zichtbaar dat het product CO2-neutraal is geproduceerd.

 

De SMG Groep werkt continu aan aantoonbare verbetering van haar dienstverlening, de kwaliteit, vermindering van de milieubelasting en alle zaken op gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hierdoor beschikt de SMG Groep over diverse certificeren op het gebied van Milieu en Klimaat, Kwaliteit, Informatiebeveiliging en Papiergebruik.

Delen via

Vergelijkbare berichten