Snakeware zet stappen op Duitse Markt

Na een selectietraject heeft het Duitse Cuxland Ferienparks in januari aangegeven met Snakeware in zee te gaan. Cuxland Ferienparks is gevestigd in Dorum, direct gelegen aan de Noordzeekust, vlak onder Cuxhaven. Cuxland Ferienparks is een verhuurder van woningen en appartementen op verschillende locaties langs de kust, met ook vestigingen in Wremen en Bad Bederkesa. Cuxland Ferienparks verhuurt ongeveer 400 bungalows en andere vakantieverblijven en is daarmee één van de grotere vakantie-aanbieders in Nedersaksen.

De nieuwe boekingswebsite zal direct te vinden zijn via een eigen domeinnaam, maar wordt ook integraal aangeboden in de corporate website van Cuxland Ferienparks die momenteel op basis van Typo3 door Snakeware’s Duitse partner BKM Medien uit Bremerhaven ontwikkeld wordt.

Zo maken steeds meer parken gebruik van online en software kennis die Snakeware in huis heeft en is de online boeking software naast Nederlands, Duist en Engels ook beschikbaar in het Frans. “Dat een klant uit Duitsland voor ons kiest zegt veel over de degelijkheid van onze software en sites”, zegt Ate van der Meer, directeur van Snakeware.

De technische architectuur, koppelingen met het back-end systeem van Stratech en het implementeren van alle bij het concept behorende objecten wordt allemaal door Snakeware verzorgd op basis van hun software dat onderdeel uitmaakt van het content management systeem Snakeware CMS. Vervolgens is de data via XML en andere open standaarden beschikbaar gesteld aan de Typoo3 open source software dat achter de nieuwe Cuxland Ferienparks website draait en ontwikkeld is door BKM Medien en waar Snakeware in Duitsland mee samenwerkt.

Delen via

Vergelijkbare berichten