Snel Uitzendbureau neemt Klaverwerk Heerenveen over

Snel Uitzendbureau uit Uithuizermeeden heeft Klaverwerk Uitzendbureau in Heerenveen overgenomen. Door deze overname heeft Snel Uitzendbureau haar vleugels uitgeslagen naar Friesland.

Justin Wieringa, directeur Snel Uitzendbureau: “Al jaren hebben wij in Groningen een succesvolle onderneming die goed opgeleide, internationale vakmensen uitzendt. Door de overname van Klaverwerk Heerenveen wordt het nu eenvoudiger om ook de Friese markt te bedienen.”

Volledige ontzorging voor werkgevers

Ze staan erom bekend om opdrachtgevers te voorzien van gekwalificeerd personeel. De juiste mensen voor de juiste job. Om dit proces ook bij Klaverwerk Heerenveen te waarborgen is vestigingsmanager Suzanne Visser aangetrokken. Zij brengt bedrijven in de bouw-, logistiek-, techniek – en agrarische sector in contact met vakmensen die bij Klaverwerk bekend zijn. Volledige transparantie staat hierbij voorop.

Suzanne Visser: ‘In deze tijden van arbeidskrapte, kunnen wij wel vakkrachten op grote schaal aanbieden. Daarbij ‘ontzorgen’ wij de opdrachtgever volledig door onder andere de controle van opleidingen, huisvesting en trainingen over te nemen. Daarnaast geldt als extra pluspunt dat onze medewerkers altijd in teams uitgezonden worden met in elk geval 1 anderstalige waardoor een goede communicatie naar de opdrachtgever gewaarborgd wordt.’

Snel Uitzendbureau

Snel Uitzendbureau is opgericht in 2014 door de jonge ondernemer Justin Wieringa (1994). Met ervaring in de uitzendwereld en extra motivatie door een Minor Ondernemerschap zette hij als 20 jarige de stap naar de Kamer van Koophandel. De eerste jaren is Snel Uitzendbureau B.V. door succesvolle inzet op grote sloop- en demontagewerkzaamheden vlot gegroeid. Naast de expansie naar Friesland, heeft Wieringa verdere uitbreidingsplannen in Groningen en Drenthe.

Vergelijkbare berichten