SNIJ Noord groeit en investeert in nieuwe lasersnijmachine

Nieuwe kansen

De nieuwe TruLaser 3030 lasersnijmachine levert niet alleen een grotere capaciteit op, maar zorgt ook voor nieuwe kansen voor het Heerenveense bedrijf. Door de groei van het bedrijf en de toenemende vraag naar innovatieve oplossingen is een capaciteitsuitbreiding gewenst. De keuze voor de TruLaser van het merk TRUMPF sluit dan ook naadloos aan op de gezonde ontwikkeling van SNIJ Noord.

Voordeel voor klanten

De nieuwe machine levert zowel SNIJ Noord als haar klanten belangrijke voordelen op door een hogere flexibiliteit en efficiëntie van deze machine. De snijkop van de TruLaser 3030 bijvoorbeeld kan materialen met verschillende diktes probleemloos in dezelfde shift snijden, wat leidt tot snellere doorlooptijden. Het koelen van het te bewerken materiaal middels de CoolLine techniek zorgt voor een hogere materiaalefficiëntie en dunnere contouren van de onderdelen. Het levert een efficiëntieverbetering van ruim 30% op en 10% minder snijverlies. Voor klanten levert dit een hogere flexibiliteit, veel meer snijmogelijkheden en snellere doorlooptijden op. Logischerwijs heeft dit ook een positief effect op de prijs, waardoor concurrerende prijzen geboden kunnen worden.

Uitbreiding personeelsbestand

Voor SNIJ Noord betekent de groei en de investering in de nieuwe lasersnijmachine ook uitbreiding van het team. De komende maanden zal het team met 2 nieuwe medewerkers worden versterkt. Veelal werkt SNIJ Noord naast het vaste team medewerkers met een flexibele schil van specialisten, zodat jaarrond maatwerk geleverd kan worden. Ambities voor de toekomst liggen vooral op het vlak van innovatie, doorontwikkeling van het machinepark en team en procesoptimalisaties.

Delen via

Vergelijkbare berichten