Solliq Agra: exclusieve dealer van EYS Metal in Nederland

Solliq Agra heeft het Nederlandse dealerschap verkregen voor het complete assortiment van EYS Metal. Deze internationale ontwikkelaar van machines biedt tal van innovatieve producten aan, zoals mestscheiders. Voor Solliq Agra betekent dit een mooie slag als het gaat om het adviseren van de agrarische markt. Gebruikers van EYS- & Veenhuis-mestscheiders kunnen ook voor service & onderdelen terecht.

Meer machines is meer maatwerk

Solliq Agra is al jaren – voorheen onder een andere naam – het adres voor mestscheiders, mestmixers & mestpompen. Door binnen haar productgroepen verder uit te breiden met erkende merken als EYS, biedt het bedrijf steeds meer veehouders een passende oplossing voor hun mestbewerking. Met meerdere machines in portefeuille is het mogelijk om in elke situatie een nauwkeurige afweging te maken & het beste verkoopadvies te geven.

Servicepunt voor mestscheiders van EYS en Veenhuis

EYS-mestscheiders zijn in Nederland niet onbekend. Onder eerdere dealerschappen zijn veel veehouders in bezit gekomen van zo’n machine, die ook verkocht is onder de noemer van Veenhuis. Solliq Agra biedt deze bestaande gebruikers een servicepunt aan waar zij voor onderhoud, reparatie & nieuwe onderdelen terecht kunnen. Hiervoor nemen zij contact op met Solliq Service via 085 109 25 30 of service@solliq.com.

Meer informatie over Solliq Agra leest u ook op de site www.solliqagra.com of via onze social mediakanalen.

EYS Metal

EYS Metal heeft ruim 40 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van machines. Dit bedrijf biedt tal van praktische oplossingen voor het recyclen van organisch materiaal. Voor agrariërs gaat het om machines op het gebied van mestbeheer & biogas: mestscheiders, -mixers, -pompen, -strippers, -composteerders en meer. Jitze van den Berg (CEO Solliq Agra) over het dealerschap met EYS: “Hiermee blijven wij veehouders voorzien van innovatieve & duurzame machines, zodat zij klaar zijn voor de agrarische markt van de toekomst.”

Vergelijkbare berichten