Speak vanaf 1 juli gevestigd in Heerenveen

Team van specialisten
Speak is uitgegroeid tot een serieuze partij in multi-channel communicatie. Speak groeit op alle gebieden en ontwikkelt zich als hét bureau voor digitale communicatie. De afgelopen maanden is ons team uitgebreid met specialisten op alle gebieden, waaronder vormgeving en mobiele applicatie ontwikkeling.

Groeiambitie
‘Door de verhuizing naar Heerenveen zijn wij beter in staat om de groeiambitie van Speak te realiseren. De keuze voor Heerenveen is van strategisch belang. Het is centraal gelegen in Friesland, vormt de ideale uitvalsbasis voor onze Noordelijke klanten en is tevens een perfecte springplank naar de rest van Nederland’, aldus directeur An de Witte. Algemeen directeur Jan Hendrik de Bruin vult aan: ‘De ontwikkelingen in de branche gaan op dit moment razendsnel. Speak loopt voorop in de markt, vooral op het gebied van de ontwikkeling van mobiele applicaties. Om deze leidende rol vast te kunnen houden, hebben we fors geïnvesteerd in expertise en technologie om de belangrijkste mobiele platformen in de markt volwaardig te kunnen bedienen.’

Commerciële organisatie
Ook op commercieel gebied is er bij Speak veel gewijzigd. Voormalig commercieel directeur Henk Everts heeft er in goed overleg voor gekozen om zijn carrière elders voort te zetten. Het commerciële team wordt versterkt door Rieks Hemmen, mede oprichter en commerciële voorman van de Hemmen & Solarz Communicatiegroep (HSCG). Hij leidde HSCG naar een omvangrijke organisatie met 250 medewerkers en een toppositie in de Nederlandse communicatiebranche.

Delen via

Vergelijkbare berichten