Friesland wordt het helemaal

Ik weet niet of het jullie al opgevallen is maar ik merk aan alles dat Friesland het helemaal wordt de komende jaren. ‘Hoezo?’ ,hoor ik u denken. Wel, alle signalen voor een periode waarin authenticiteit, betrouwbaarheid en een nuchtere en praktische inborst het verschil maken wijzen onze kant op. Want laat dat nu zaken zijn die ons passen als een maatpak. Uw Friese bedrijf is een sterk merk, het was waarschijnlijk alleen een tijdje minder zichtbaar doordat de bling bling van andere ondernemingen uw welgemeende en oprechte schijnsels, toch altijd in alle bescheidenheid, deden verbleken bij de pracht en praal die zij ten toon spreiden. Welnu, ik heb goed nieuws voor iedere ondernemer uit Friesland. De tijden dat een ander u laat verbleken is voorgoed voorbij. Met een nieuwe tijdsgeest in het vooruitzicht wordt ondernemen vanuit Friesland het helemaal!

Wij moesten vanuit Friesland lang het onderspit delven, en hebben wij helaas op het randje van de eurocrises ons Friese financiële instituut Friesland Bank moeten opgeven aan het westen. Maar nu is het tijd voor de ommekeer. Zo’n beetje alle grote Friese merken van gisteren zijn in de tijdsgeest van de afgelopen decennia verkocht of verdwenen. Is dat jammer? Voor mensen met een hang naar folklore of een hang naar nostalgie mischien. Maar ik zeg :nee helemaal niet! De tijd waarin wij nu leven biedt bestaande en nieuwe Friese ondernemingen enorme kansen om te groeien, bloeien en te stralen als nooit tevoren.

 

De nationale en internationale vraag naar authentieke producten en diensten van betrouwbare en hardwerkende ondernemers die met een nuchtere blik en praktische kijk op de wereld juist nú het verschil kunnen maken: daar is wereldwijd behoefte aan. Dus is zeg oprecht Friesland wordt het helemaal en adviseer iedereen dit vandaag nog uit te stralen.

 

Maar dan moeten wij wel met zijn allen investeren in meer zichtbaarheid. Zet de schijnwerper eens op uw bedrijf en roept u gerust eens in een blad als dit, via een landelijke campagne of online dat u bestaat en dat u vanuit Friesland Nederland en de hele wereld graag tegemoet komt met de meest uiteenlopende producten van tiptop kwaliteit.

 

Ik weet zeker dat er vele deuren voor u opengaan en dat u met uw nuchtere en praktische kijk op ondernemen met menig opdracht en een niet te onderdrukken glimlach via afsluitdijk of polder weer onze mooie provincie binnen rijdt om met uw team van gemotiveerde medewerkers de producten en diensten stipt binnen de afgesproken tijd en budget te leveren. Het resultaat laat zich raden: Friesland wordt het helemaal!

Delen via

Ate van der Meer

Snakeware

Internet en Marketing specialist
Ate van der Meer is Marketing specialist en medeoprichter van Snakeware, een technologie en web ontwikkelingsbedrijf met kantoren in Sneek, Amsterdam, Riga en New York. Ate denkt graag outside the box om creatieve oplossingen mogelijk te maken en is een zeer ervaren internet strateeg en communicatiespecialist, innovator en marketeer. Ate zijn bevindingen leest u met vaste regelmaat in OF magazine. Wilt u ook de andere columns van Ate lezen? Kijk dan op zijn eigen OF’s specialisten forum.