De lokroep van Facebook

Wat een heerlijk middagje was het, daar in Gameship Leeuwarden. Onder het mom van de kraan die bij de loodgieter thuis lekt, wilde organisator Wildsea tijdens de workshop eerst wel eens open en bloot de eigen Facebook-pagina bijwerken. Alles wat er tijdens de presentatie  voorbij kwam werd dan ook direct op de Facebook pagina gezet.  Daar konden de  aanwezigen al veel van opsteken. Een schok van dankbaarheid ging door de zaal bij de tip over filteren. Je kunt op Facebook vrienden uit jouw ‘wall ‘filteren. Personen die steeds onzin verkopen kun je er zo uithalen.  De bezoekers leerden vanzelfsprekend nog veel meer.  Benieuwd naar de concrete resultaten?  Men kijke op de  Facebook pagina van Wildsea studio: https://www.facebook.com/wildseastudio
En magazine OF? Ons treft u op Facebook nog even niet. Te druk met Linkedin, twitter en natuurlijk ons eigen magazine. Maar goed, wie meer voorbeelden wil zien van hoe je Facebook voor je bedrijf kunt inzetten kan gerust ook eens een bezoekje brengen aan  http://www.facebook.com/narvicpr.

Delen via

Menno Bakker

OF/Narvic

Hoofdredacteur OF
Menno Bakker was in de jaren tachtig leadzanger van de punkgroep Kobus gaat naar Appelscha en is oprichter van NARVIC, adviesbureau voor communicatie. Hij studeerde kunstgeschiedenis en communicatie aan de Rijksuniversiteit Groningen, later gevolgd door een NIMA-opleiding. Hij werkte o.a. als journalist en als marketeer van het Groninger Museum en was actief in citymarketing (Expeditie Leeuwarden). Momenteel werkt Menno Bakker als communicatie-adviseur en als hoofdredacteur van OF magazine. Wilt u reageren op Menno z’n columns of heeft u een vraag? Mail ze Menno via menno@narvic.nl. Benieuwd naar alle columns van Menno? Kijk op zijn eigen Specialisten pagina.