Het is tijd voor jou

We kunnen de tijd die we hebben maar één keer besteden. Dan kun je maar beter iets doen wat je echt leuk vindt. Lukt het jou je doelen te behalen? Kies Koers verzorgt tweedaagse masterclasses Persoonlijk Leiderschap waarin wij jou helpen je belemmeringen van je af te schudden. Het is tijd voor jou!

Persoonlijk leiderschap toepassen betekent zelf de koers bepalen in jouw leven en te focussen op wat je echt wilt!

Tijdens de masterclass leren we je om jouw doel zó concreet te maken dat je de eerste stappen kunt zetten. Wil je een marathon lopen? Zie jezelf over de finish komen! Wat zie je dan? Hoe zul je je voelen? Maak een plan en begin met trainen! Wil je al jaren voor jezelf beginnen, maar blijf je bij je werkgever omdat dat veilig lijkt? Hoe zie jij je onderneming voor je: waar kun je mee beginnen?

Creëer je toekomst
Voor deze masterclass gebruiken we een beproefde methode uit Amerika: Creëer je toekomst. Deze methode gaat er vanuit dat jij de schepper bent van je eigen toekomst. Hoe kan het dat het tot nu toe nog niet gelukt is? Ben je bijvoorbeeld, omdat het vroeger van je werd verwacht, altijd bezig anderen te pleasen? Of zegt een stemmetje in je hoofd altijd: ‘het lukt toch niet, jij kan dat niet’? Zo’n (onbewuste) overtuiging bewust loslaten kost tijd. Wij helpen je dit proces te versnellen. Als jij er klaar voor bent.

100% focus
Veel mensen die meedoen aan onze Masterclass hebben doelen die tot nu toe nog niet bereikt zijn. Een doel behalen vergt 100% focus en commitment. Als het echt je passie is en je gaat er volop voor, voelen mensen dat. Dan gaat het als het ware leven en wordt de kans dat het werkelijkheid wordt vele malen groter. Toen ik begon met mijn onderneming waren er al veel trainers en coaches en kreeg ik te horen: zou je dat wel doen? Ik was ervan overtuigd: ik kan dit, ik wil dit en dit is écht het allerleukste.

Herken jij jezelf hierin en ben je er klaar voor? Als jij vindt dat het nu tijd is voor jou, daag ik je uit contact op te nemen met Kies Koers. Jouw eerste stap op weg naar persoonlijk leiderschap.

Delen via

Ymkje de Vries

Kies Koers

NLP Coaching trainer en Hypnose trainer
Ymkje de Vries is eigenaar van KiesKoers, ‘hét NLP-instituut van Fryslân’. Ze is gecertificeerd NLP Trainer, Master Coach, NLP Coaching trainer en ook Hypnose trainer. Voor vragen aan Ymkje kunt u contact zoeken via 06 44832771 of mail Ymkje. De colums van Ymkje worden ieder kwartaal gepubliceerd in OF magazine en via haar eigen Specialisten pagina.