Spectaculaire opening Ljouwert Culinair

Naast deze recordpoging kunnen bezoekers zoals ieder jaar weer genieten van allerlei heerlijke hapjes die tijdens Ljouwert Culinair worden geserveerd. Een klein tipje van de sluier over de tongstrelende gerechtjes die verkocht worden: sushi, rouleau van zalm gevuld met lamsoor, surimi, roomkaas en dille, oesters en aardbeien tiramisu. Ook voor de kinderen zijn er meer dan genoeg heerlijke hapjes te koop. Hiernaast worden de kinderen vermaakt door onder meer een springkussen en op zondag kunnen de kinderen knutselen in de tent van Katrein Kunst, worden ze professioneel geschminkt en kunnen ze cupcakes versieren bij de Taart van Tonny.

Help mee om de grootste vrijdagmiddagborrel die Leeuwarden ooit heeft gezien te realiseren! Kom dan langs op het Oldehoofsterkerkhof op vrijdag 7 juni tussen 17.00-19.00. Het evenement duurt nog tot zondag 9 september 19.00 uur. Met de recordpoging van The Iceman wil Wim Hof aandacht vestigen voor zijn stichting die binnenkort wordt opgericht; stichting Wim Hof. Wim Hof heeft een methode ontwikkeld die zich kenmerkt door eenvoud en effectiviteit. De effecten en toepasbaarheid van deze methode worden door diverse wetenschappelijke instituten onderzocht, waaronder de Radboud Universiteit. De eerste resultaten tonen aan dat hij zijn autonome zenuwstelsel kan bereiken en zijn immuunsysteem kan beïnvloeden. Dit heeft tot gevolg dat toepassing van de Wim Hof Methode (WHM) bijzonder belangrijk kan zijn op het gebied van volksgezondheid, sport en vele andere vlakken.

Nadat The Iceman zijn poging heeft gedaan mogen deelnemers proberen zijn recordpoging te verbreken en kunnen zij zelf in het bad met ijswater stappen. Jack Egberts van de Lions Ljouwert ’80 zal in ieder geval een poging wagen! U wordt van harte uitgenodigd om zijn voorbeeld te volgen!

Delen via

Vergelijkbare berichten