Start bouw van het eerste Groengas-vulpunt op Terschelling

De gemeente Terschelling is verheugd over de realisatie van het vulpunt en zal zelf ook verscheidene Groengas-voertuigen aanschaffen. Arriva zal in de toekomst met 3 bussen het openbaar vervoer op Terschelling verduurzamen en overschakelen op Groengas.  De Vlas Transport uit Harlingen en OMRIN rijden al op Groengas en zullen er eind week 8 als eersten tanken.

 

“Onderzoek toont aan dat het rijden op Groengas concrete effecten heeft op de luchtkwaliteit: sterk verminderde fijnstof en NOx concentraties. Daarnaast is het rijden op Groengas ook nog eens heel aantrekkelijk voor je portemonnee”, aldus Marcel Borger, directeur OrangeGas.

 

OrangeGas
OrangeGas realiseert en exploiteert Groengas-vulpunten door heel Nederland. OrangeGas is opgericht in 2008 door zwagers Marcel Borger en Pelle Schlichting, vanuit de ambitie een wezenlijke bijdrage te leveren aan de duurzame mobiliteit in Nederland.

 

In juni 2009 werd het eerste Groengasvulpunt geopend in Steenwijk. Met een gemiddelde van 1 nieuw vulpunt per maand is OrangeGas de snelst groeiende “nieuwkomer” in de markt van duurzame mobiliteit. OrangeGas levert 100% Groengas en is hiermee koploper in de markt.

Delen via

Vergelijkbare berichten