Sterc Internet en Marketing uit Surhuisterveen breidt uit naar Utrecht

Passie

Passie voor online resultaat, dat bracht de online bureaus Sterc uit Surhuisterveen en Qaraqter in Utrecht bij elkaar. Beide kantoren hebben deze passie zien uitgroeien tot fraaie, internationale projecten en hebben een groot aandeel in de ontwikkeling van MODX, het open source CMS waar zowel Sterc als Qaraqter mee werkt, in hun zoektocht naar het beste online resultaat. Sterc is binnen de ontwikkeling van dit systeem een belangrijke spil en trekt ontwikkelaars van over de hele wereld naar Nederland, zoals te lezen is in diverse blogitems op de Sterce site.

Trots op uitbreiding
Per april 2016 worden de gezamenlijke activiteiten van Sterc en Qaraqter dus voortgezet onder de vlag van Sterc. Deze uitbreiding wordt met veel trots ontvangen bij Hendrik Jan Hofstede, commercieel directeur van Sterc. “Sinds de zomer van vorig jaar is al duidelijk dat Sterc en Qaraqter uitstekend bij elkaar passen”, laat hij weten. “Het feit dat we deze vriendschap nu ook echt bezegelen, betekent dat er een schat aan nieuwe kansen voor de toekomst klaar ligt. Niet alleen op commercieel gebied, maar ook op het technische vlak. De kennis van Qaraqter kan ook in de ontwikkeling van MODX, het open source CMS waar we beide mee werken, van groot belang zijn. We zijn er dan ook ontzettend blij mee.”

Jop Berkhout, mede-oprichter en eigenaar van Qaraqter, deelt die mening. “Qaraqter en Sterc passen zó goed bij elkaar, dat we al heel snel tot de conclusie kwamen dat het bundelen van de krachten een buitengewoon goed idee is”, zegt hij. “Ik ben er dan ook bijzonder trots op dat we elkaars ‘Sterce Qaraqter-eigenschappen’ nog meer gaan benutten. Door de verregaande samenwerking ontstaat er een team van meer dan 30 vakidioten, met uitvalbases in geheel Nederland.”

Delen via

Vergelijkbare berichten