Teamveterinair KNHS opent praktijk in Zuidwest Friesland

Dierenkliniek Wolvega

Hezemans was tot voor kort werkzaam als paardenarts bij Dierenkliniek Wolvega, maar hoopt als zelfstandige zijn klanten beter te kunnen bedienen. “Goed persoonlijk contact en overleg met mijn klanten vind ik heel belangrijk. Samen tot een oplossing komen, want paardensport is een teamsport”, aldus Hezemans die deze nieuwe uitdaging vol energie aan gaat.

Thuis aanbieden

“Na jaren gewerkt te hebben op een gerenommeerde kliniek wil ik graag een stukje kliniek bij de mensen thuis brengen. Met de huidige technieken is het mogelijk om diagnostiek zoals echografie en röntgenologie met behoud van kwaliteit bij de mensen thuis aan te bieden”, vertelt hij. “Daarnaast is het makkelijker om op die manier een goede en persoonlijke band op te bouwen”.

Abonnementen

Uniek zijn verder de abonnementen die paardeneigenaren bij Hezemans kunnen afsluiten, zodat hun paarden het hele jaar door medische begeleiding krijgen. Er ligt bij Hezemans dan ook een sterke nadruk op preventieve gezondheidszorg.

De officiële opening van de praktijk vindt plaats op zaterdag 23 april. Paardenliefhebbers zijn van harte welkom om tussen 14.00 en 17.00 uur een kijkje te komen nemen en kennis te maken. Bovendien kunnen bezoekers op die dag een gratis een mestonderzoek laten doen en advies krijgen over de gezondheid van hun paard.

Delen via

Vergelijkbare berichten