TEDxFryslân daagt realiteit uit

,,In Thialf gaan we samen op zoek naar de kneedbaarheid van de realiteit’’, vertelt Daan de Beer. Hij vormt samen met Eric Voigt ‘het brein’ achter TEDxFryslân. ,,Geïnspireerd door onze sprekers, willen we samen met het publiek deze ideeën verder brengen. Want, alles wat begint bij inspireren en erkennen kan alleen worden gerealiseerd door het daadwerkelijk te doén!’’

Ideeën

De sprekers in Heerenveen zijn volgens Eric Voigt mensen met grote en kleine ideeën. ,,Soms een beetje rebels, soms bescheiden. Soms groot, soms ontroerend klein. Soms al wat verder vormgegeven, soms vragend om hulp. Maar wat het idee ook is; ze stelt de realiteit ter discussie vanuit het perspectief dat de wereld (Friesland) veranderd en verbeterd wanneer ze ten uitvoer wordt gebracht.’’ Het thema van TEDxFryslân 2017 beschrijft het startpunt van de gezamenlijke reis die sprekers en publiek gaan maken. Voigt: ,,Daarmee is onze ambitie: To dare reality!’’.

Reserveer de hele dag

Het programma start om 9.00 uur met de inschrijving. Daarna volgen drie blokken van elk 45 minuten met sprekers. Tussendoor voeden wij zowel je geest als lichaam met een verrassend programma en voortreffelijke lekkernijen. Met als enige doel om jou te inspireren. Vanaf 14.30 uur pitchen de winnaars van de LC-Awards hun project en kunnen bezoekers meteen commitment uitspreken (in kennis, inzet of geld) om de student verder te helpen. Vanaf 15.30 uur zijn er drie smaken om de dag mee af te sluiten: napraten en je zinnen verzetten, volgen van workshops of aan de slag met de studenten!

 

Het effect is het best als je de hele dag reserveert en je volledig overgeeft aan de talks, de workshops en alle andere ervaringen die je opdoet. Oh ja, de waarde van je toegangskaart is 100 euro. Maar je hoeft niets te betalen, want wij vinden dat inspiratie gratis moet zijn.

Er ook bij zijn?

Haast je dan naar de website en schrijf je in. Daar krijg je bovendien alvast een voorproefje van onze verhalenvertellers. Erbij zijn en meedoen als vrijwilliger en onderdeel uitmaken van onze TEDxFryslân community? Dat kan ook. Meld je dan op http://tedx.frl/join-us/.

Delen via

Vergelijkbare berichten