The Ultimate Men’s Fair: een dag voor en door mannen

Het idee, ontstaan als grap in de kroeg onder het genot van een biertje door een viertal heren uit Joure, is inmiddels uitgegroeid tot een groots event. Na alle vrouwenfairs is het idee van een heuse mannenfair onder het mom van “mannen, nu zijn wij aan de beurt” met open armen ontvangen en zijn de voorbereidingen na een half jaar zo goed als afgerond. De dag zal bol staan van diverse activiteiten, artiesten, spectaculaire acts, spanning en sensatie. 

 

Flyboarden, segway’s, BBQ’s, Guiness bier, 3D printers, gereedschappen, drones, supercars, boten en ga zo maar door… Bekijk nieuwe technologie, proef lekkere dingen en beleef spektakel. Niet alleen overdag, maar ook ’s avonds gaat het event door met een goed gevuld programma met o.a. diverse optredens van DJ’s. En alhoewel de dag is opgezet voornamelijk voor en door mannen is er volgens de initiatiefnemers ook genoeg te zien, te doen en te genieten voor het hele gezin. Toegang tot het event is GRATIS! De organisatie rekent op een onvergetelijke dag, waar nog lang door menig man én vrouw over gesproken zal worden.

 

Op de website www.ultimatemensfair.nl is alle informatie terug te vinden over het event omtrent de invulling van de dag, de deelnemers, de standhouders, de organisatoren en leuke facebookacties, waarbij men onder andere kans maakt op half uur gratis crossen op een segway. Like, share & win….

Delen via

Vergelijkbare berichten