Tiemen Korvemaker nieuw directielid Hoekstra Vastgoedbeheer

Met Tiemen Korvemaker als directeur vastgoedbeheer naast Jeannette Hoekstra bij Hoekstra Vastgoedbeheer haalt Makelaardij Hoekstra een specialist met veel kennis in huis!

Tiemen werkte 12 jaar als makelaar/taxateur, waarna hij zijn loopbaan vervolgde bij Hanzevast. Met zijn ervaring van 8 jaar bij Hanzevast in Groningen; een bedrijf dat beleggingsfondsen structureert en beheert, neemt Tiemen specifieke ervaring mee over de aan-, verkoop en verhuur van commercieel vastgoed. Als jurist was hij destijds veel betrokken bij huuraangelegenheden, het financieren van vastgoed en het structureren en fuseren van beleggingsfondsen.

Vanaf 2016 vervolgde Tiemen zijn carrière als Assetmanager bij Woningcorporatie Accolade. Hij was verantwoordelijk voor de complexstrategieën van de vastgoedportefeuille en adviseerde over investeringen op het gebied van nieuwbouw, sloop-/nieuwbouw, renovaties en aan-/verkoop. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor de jaarlijkse marktwaardering en adviseerde hij over beleidszaken zoals huur, onderhoud en beheer. Kortom: een prachtige win win voor zowel Hoekstra Vastgoedbeheer als voor Tiemen zelf.

Vergelijkbare berichten