Toeristische ondernemers bundelen krachten met Fries Voordeel

De lancering van Fries Voordeel zal in september plaatsvinden en er hebben zich reeds 238 ondernemers bij het platform aangesloten. Deze week zal het aantal de 250 overschrijden. “We hebben een compleet platform inclusief een voordeelpas ontwikkeld waarop de ondernemer maximale aandacht krijgt bij de toerist”, aldus Paul van Goor van MyriadM in Sneek. MyriadM is initiatiefnemer van het project en is blij verrast dat al veel ondernemers deelnemen. “We zijn nog niet begonnen met acquireren, des te bijzonder dat zoveel ondernemers nu al inzien dat er met Fries Voordeel een belangrijke commerciële slag te maken valt. Al veel accommodaties, eetgelegenheden en aanbieders van activiteiten doen mee.”

 

Op Fries Voordeel heeft de ondernemer uitgebreide presentatiemogelijkheden die hij zelf beheert middels zijn miniwebsite. Hij beheert zelf zijn bedrijfsprofiel en aanbiedingen, maar ook arrangementen, reviews en fotoboeken. Alle gegevens van de miniwebsite worden automatisch doorgeplaatst in de app, nieuwsbrieven en social media.

 

Bij Fries Voordeel wordt samenwerking tussen de ondernemers gestimuleerd. Het digitale ondernemersnetwerk, dat voor alle deelnemers beschikbaar is, brengt de ondernemers met elkaar in contact. Het bevat ondermeer een onderhandelingscentrum waar ondernemers arrangementen kunnen samenstellen. Op www.friesvoordeel.nl vindt de ondernemer meer informatie over het platform en de deelnamemogelijkheden.

Delen via

Vergelijkbare berichten