Topsport NOORD Connect: Ireen Wüst en Marijn de Vries over succes in de sport én op de werkvloer

Leren van Ireen Wüst, inspiratie opdoen en netwerken. Het kan allemaal tijdens het mini-congres Topsport NOORD Connect. Tijdens Topsport NOORD Connect maken ondernemers kennis met topsporters, coaches en experts uit het bedrijfsleven. Het doel: samen bouwen aan een toekomst vol vitaliteit en succes voor Noord-Nederland.

Vitaliteit als sleutel tot succes

Het thema van Topsport NOORD Connect is vitaliteit. Topsport laat zien dat het mogelijk is om elke dag het beste uit jezelf en je team te halen. Dat geldt op de ijsbaan, in het veld en op de racefiets, maar zeker ook op de werkvloer. Ireen Wüst legt als één van de sprekers uit hoe vitaliteit de sleutel is tot succes. Want wat werkte voor haar als topsporter, werkt ook in het bedrijfsleven.

Ireen Wüst en Marijn de Vries

Met vijf opeenvolgende gouden medailles op de Olympische Spelen heeft schaatsster Ireen Wüst laten zien hoe vitaliteit leidt tot uitzonderlijke prestaties. Zij vertelt openhartig over haar topsportcarrière: de ups & downs, de weg naar succes, het omgaan met tegenslagen, grenzen verleggen en de wil om te winnen.

Marijn de Vries is journalist, historicus en voormalig professioneel wielrenster. Zij begeleidt de dag als moderator. Als ex-topsporter met een journalistieke kijk weet zij als geen ander de link te leggen tussen topsport en het bedrijfsleven.

Topsport NOORD Connect vindt plaats op donderdag 5 oktober 2023 van 12:30 tot 17:00 uur in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Aanmelden kan via https://event.congresbureau.nl/topsportnoordconnect

Vergelijkbare berichten