Twee van de drie Friese Hostels opgenomen in de Stayokay keten

Stayokay verwacht middels deze structuur een efficiëntere interne organisatie neer te zetten en beter in te kunnen spelen op de verwachtingen van haar gasten en de ontwikkelingen in de toeristische sector. De budgetketen verwacht in 2012 daarmee een extra groei van meer dan 40.000  overnachtingen te realiseren

Verblijf bij Stayokay Sneek en Heeg
De hostels in Sneek en Heeg  zijn met name populair bij onder andere (sport)verenigingen, internationale reizigers, scholen en gezinnen. Vanwege hun fantastische ligging aan de Friese meren bieden zij volop gelegenheid voor watersportactiviteiten. "Voor de gasten van Stayokay verandert er weinig", aldus Herman Smit – Operations Manager van Stayokay. "De geplande boekingen blijven staan en de gasten kunnen genieten van dezelfde gastvrijheid, sfeer en service als voorheen". 

Bestemming hostel Grou
Het hostel in Grou gaat zelfstandig verder gaan onder de naam Oer 't Hout Grou. Daarbij zullen de pijlers vooral gericht worden op (school)groepen. Daarnaast zal de locatie ook een belangrijke gemeenschapsfunctie gaan vervullen. Voor de gasten die reeds geboekt hebben bij Stayokay, verandert er niks.

Over Stayokay 
Stayokay is een keten met  27 bijzondere accommodaties op verrassend mooie plekjes in Nederland; midden in de stad, in de bossen of aan kust en water. Stayokay ontvangt zowel individuele gasten -van families tot backpackers – als groepen – van scholen tot bedrijven en van vrienden- tot sportgroepen. Daarnaast is Stayokay sociaal-maatschappelijk betrokken. Zo werkt Stayokay met duurzame producten en heeft de keten, als eerste hospitality-keten in Europa, het Europees Ecolabel, hét keurmerk voor milieuvriendelijke producten en diensten. 

Delen via

Vergelijkbare berichten