Tweede vestiging Nelleke Mulder Imago groep in Amsterdam

Nelleke Mulder (zakenvrouw van het Noorden 2009) is er van overtuigd dat er nog een groeimarkt is voor haar product. “De eerste indruk  is van grote invloed bij bijvoorbeeld een verkoopgesprek. Nu het economisch bij sommige bedrijven wat minder gaat, kan een goede presentatie en een juiste indruk net het verschil maken”.

Voor de klanten in Midden- of Zuid Nederland speelde de afstand naar Friesland soms een rol. Door de vestiging  in Amsterdam te openen wordt het product beter bereikbaar en toegankelijker voor heel Nederland. Het pand is  gevestigd aan de Vijzelgracht 31-1 (centrum Amsterdam) en beschikt over twee prachtige studio’s. De vestiging in Amsterdam wordt geleid door Mérèl Bilderbeek. Zij heeft maanden meegelopen in Sneek zodat zij de sfeer van de Nelleke Mulder Imago Groep in het westen kan voortzetten. Mérèl is opgeleid tot zakelijk & particulier imagostylist zodat ook de  zakelijke trainingen, kleur- en kledingadviezen en workshops vanaf heden in Amsterdam kunnen plaatsvinden.

Het pand wordt  7 februari geopend door niemand minder dan Ariane Inden. Zij begon in 1992 met de ontwikkeling van 141 cosmeticaproducten in het luxe top segment. Inmiddels is zij  Internationale zakenvrouw met maar liefst 85 vestigingen in Nederland en is ook actief in onder meer Scandinavië, Frankrijk, Australië en Japan.

Delen via

Vergelijkbare berichten