Uitreiking ondernemersprijs De HET tijdens beurs TEL

Alle finalisten zijn ook te vinden op de beurs met een gezamenlijke stand (stand 5425). 

Finalisten voor de bedrijven < 5 jaar zijn: Coffee on road, Uitleganimatie en Zuivelhoeve Leeuwarden. De bedrijven > 5 jaar zijn: Bouwbedrijf Kolthof, MAS Outreach en Friks Web & Marketing. De jury heeft naar vijf elementen van de deelnemende bedrijven gekeken: hoe wordt omgegaan met marketing & verkoop, de financiën, duurzaamheid, innovatie en strategie.

Ondernemers reageerden enthousiast op de nieuwe ondernemersprijs De HET. In totaal hebben 42 bedrijven zich ingeschreven voor de competitie. Daar zijn bovenstaande finalisten uit gekomen. De finalisten werden ‘geschoold’ in hun ondernemerschap. Zo stonden een presentatie/mediatraining op het programma, een gezamenlijke sessie met de finalisten 2013 en kregen zij uitgebreid jurybezoek. 

U bent 18 maart vanaf 16:30 uur van harte welkom bij de uitreiking van de ondernemersprijs bij standnummer 5420. Om 17:00 uur vindt de uitreiking plaats.

Deze ondernemersprijs wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leeuwarden, Inqubator Leeuwarden, Incassade deurwaarders en incasso, Bentacera Accountants & Raadgevers, Merkmakers en Wij van PS.

Delen via

Vergelijkbare berichten