Umbraco promoveert TRES tot Platinum Partner

Umbraco heeft TRES, digital agency in Friesland, gepromoveerd tot een van de eerste wereldwijde Platinum Partners van Umbraco. Deze nieuwe partnerstatus is een erkenning voor de uitzonderlijke expertise van TRES bij het leveren van hoogwaardige Umbraco-oplossingen en hun ondersteuning aan opdrachtgevers.   

Als Umbraco Platinum Partner behaalt TRES hiermee het hoogst haalbare niveau van partnerstatus voor het Umbraco CMS. Deze onderscheiding wordt alleen toegekend aan bedrijven die voldoen aan strenge eisen op het gebied van Umbraco-expertise, klantenservice, training en innovatie. Eén van deze criteria is dat er minimaal twintig developers beschikken over een Umbraco certificering en meerdere developers over de individuele Umbraco Master-certificering. TRES heeft geïnvesteerd in training en opleiding om hieraan te voldoen en het team voortdurend op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen Umbraco.  

Strategische samenwerking  

Binnen Umbraco volgen de ontwikkelen elkaar met rap tempo op. Met dit partnerschap vraagt Umbraco van TRES als strategisch partner mee te denken bij nieuwe ontwikkelingen en deze te testen voordat deze uitgebracht worden op de markt. Harmen Visser, commercieel directeur bij TRES: “Wij zitten dicht op de markt. Umbraco profiteert van onze expertise en ervaring, omdat wij strategische keuzes rondom ontwikkeling van nieuwe producten en functies van Umbraco direct kunnen toetsen in de business.”  

Robert Schuit, technisch manager bij TRES, voegt hieraan toe dat het nieuwe partnerschap de toegang tot alle producten en kennis waarmee Umbraco TRES ondersteunt, nog eenvoudiger maakt. Schuit zegt: “Korte lijnen zorgen voor de juiste afstemming. Het volledige opleidingsprogramma is toegankelijk zodat we continu bijleren. Ook vanuit de techniek versterken we elkaar. Nieuwe ontwikkelingen verbeteren constant het fundament waarop TRES haar oplossingen bouwt. Zo wordt het beter, sneller en veiliger!” 

Met de status van Umbraco Platinum Partner biedt TRES haar opdrachtgevers de best mogelijke ondersteuning van een team van Umbraco-experts. 

Vergelijkbare berichten