UNIS Group nu ook exclusief autorized partner van softstarterleverancier Motortronics

UNIS Group, dé internationale servicepartner op het gebied van industriële elektronica, is vanaf nu exclusief autorized partner van de softstarterleverancier Motortronics. Door deze samenwerking kan de maakindustrie in Europa gemakkelijker gebruikmaken van de innovatieve softstarters van Motortronics.

Motortronics marktleider in softstarters

Motortronics ontwikkelt sinds de jaren 70 softstarters voor de meest uiteenlopende toepassingen en is ondertussen uitgegroeid tot marktleider. Met meer dan 600 werknemers en verschillende geautoriseerde verkoop- en servicevertegenwoordigers over de hele wereld, is Motortronics nu een van de grootste fabrikanten van solid-state vermogensregelaars ter wereld. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Clearwater, Florida en heeft extra vestigingen in Brits West-Indië, China, Zuid-Korea en het Verenigd Koninkrijk, maar nog niet in Europa. De vraag naar Motortronics in Europa neemt fors toe. Het bedrijf is sterk vertegenwoordigd in Europa. Hierdoor zijn zij de perfecte kandidaat om te fungeren als autorized parnter in Europa. Met de toevoeging van Motortronics, breidt UNIS Group haar merkenassortiment uit en kunnen zij nog meer klanten bedienen.

UNIS Group, dé servicepartner op het gebied van industriële elektronica

UNIS Group is gericht op het bevorderen van de continuïteit van industriële productieprocessen, wereldwijd. Hiervoor biedt het bedrijf specialistische diensten, waaronder de verkoop van industriële elektronica, zowel van nieuwe als gebruikte elektronica. Dit doet zij merkonafhankelijk.

Vergelijkbare berichten