Univé nieuwe sponsor Stichting Ondernemersklankbord

Al meer dan dertig jaar biedt Ondernemersklankbord belangeloos begeleiding aan startende en gevestigde ondernemers. Bij Ondernemersklankbord zijn ruim 260 consulenten aangesloten, verdeeld over heel Nederland. Dit zijn oud-ondernemers, -managers en -directeuren die hun kennis en jarenlange ervaring op vrijwillige basis delen met nog actieve ondernemers die tegen een bedrijfsvraagstuk aanlopen. Jaarlijks maken duizenden MKB- en agrarische ondernemers gebruik van dit aanbod.

De filosofie van Ondernemersklankbord om belangeloos hun deskundigheid en ervaring beschikbaar te stellen aan MKB-ondernemers past prima bij de waarden van Univé. Van oorsprong is Univé een verzekeraar voor ondernemers, en samen met haar klanten in de MKB- en agrarische markt zoekt Univé naar de beste oplossingen om de bedrijfscontinuïteit veilig stellen. Daarbij kan ook Ondernemersklankbord een belangrijke rol spelen.

Univé klanten met een bedrijfsmatige vraag kunnen door de Univé adviseurs worden doorverwezen naar consulenten van Ondernemersklankbord. Hiervoor kunnen ondernemers altijd terecht bij een Univé-kantoor in de buurt, of op www.unive.nl/ondernemersklankbord. Via een consulent van Ondernemersklankbord vinden vervolgens een aantal klankbordgesprekken plaats of krijgt de ondernemer coaching gedurende een langere tijd. Dit alles tegen een vrijwillige bijdrage van (minimaal) 85 euro per half jaar.

Delen via

Vergelijkbare berichten