UWV op de bres voor 45 plus

In het kader van ‘de week van de 45-plusser’ in, heel toepasselijk, week 45, hebben de Werkpleinen van Fryslân het initiatief genomen om de werkgevers van Fryslân kennis te laten maken met de 45-plusser van nu en de voordelige regelingen om ze in dienst te nemen. Ook jongere werknemers worden hierbij gepromoot.
 
Op woensdag 10 november tussen 17.00 – 20.00uur, organiseren de Werkpleinen van Fryslân een ontmoeting tussen werkgevers en werknemers met als titel ‘Sinterklaas bestaat en hij is jonger dan u denkt’. Deze ontmoeting vindt plaats op de NHL Hogeschool.
 
Het evenement staat in het teken van de kwaliteiten en mogelijkheden van werknemers, zowel jong als oud, en laat zien van welke regelingen de werkgever kan profiteren.
Werkgevers worden deze avond blij verrast door de veelzijdigheid en flexibiliteit die de 45-plusser van nu het bedrijfsleven te bieden heeft. Onder leiding van presentator Klaas Jansma krijgt de werkgever diverse “cadeaus” aangereikt om succesvol te kunnen ondernemen.
 
Er zijn diverse presentaties en er wordt gedebatteerd over de voor(oor)delen van diverse werknemersgroepen. Van 19.00 – 20.00u is er een informatiemarkt, waarbij werkgevers en werknemers de mogelijkheid krijgen om nader met elkaar in contact te komen.
 
Bent u benieuwd naar de (financiële) mogelijkheden waar u als werkgever van kunt profiteren? Wilt u zichzelf als werkzoekende profileren op deze avond? Kom dan naar ‘Sinterklaas bestaat en hij is jonger dan u denkt’ en meldt u aan bij Werkplein Leeuwarden via www.45plusweek.nl of via tel. (06)11872333. Uiterlijke aanmelddatum is 31 oktober. Voor meer informatie kijkt u op www.werk.nl

Delen via

Vergelijkbare berichten