Vakbeurs Facilitair 2018 3 hectaren 3 dagen lang alles voor de werkplek

Wat de bezoekers zo in het evenement aantrekt is de veelzijdigheid en compleetheid van het aanbod. Zo’n 350 standhoudende bedrijven bieden de meest uiteenlopende producten en diensten aan. Een greep uit het aanbod leert dat er de vanzelfsprekende zijn, zoals beveiligings- en schoonmaakbedrijven, naast de cateraars, koffiebranders en meubelleveranciers; de vanzelfsprekende, die bezoekers niet zo snel elders tegen gaan komen, maar wel weten te waarderen, zoals aanbieders van fietsbergingen, kantoorbeplanting, sanitaire voorzieningen en akoestische oplossingen of de bijzondere, waar niet zo snel aan wordt gedacht, zoals geurbestrijders, verhuurbedrijven en witgoedaanbieders.

Veel noviteiten

Naast de beursvloer verzorgde de organisatie nog de nodige vakmatige aanvullingen. Naast veel diensten en producten bij de honderden standhouders kunnen bezoekers kennis op tientallen symposia met méér dan 100 deskundige sprekers over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer, zoals over gezonde, veilige, Arbo verantwoordelijke, duurzame en maatschappelijke verantwoordelijke werkplekken, of de huisvesting, beveiliging, verlichting of inrichting van bedrijfsgebouwen. In de jubileumeditie is eveneens voorzien in een uitgebreid side programma, dat in het aanpalende zalencentrum wordt gehouden. Naast de Nationale Binnenmilieudagen, houden standhouders er een jubileumcongres, houden brancheorganisaties er hun bijeenkomst, terwijl er ook de 8ste de FGNoviteitenprijs zal worden uitgereikt. De laatste is een prestigieuze prijs in de sector voor de meest vakvernieuwende noviteit voor het jaar 2018. Noviteiten vormen sowieso een belangrijk speerpunt op de beursvloer. Op de beursvloer richtte de organisatie een Noviteitenplein in, waar vele tientallen deelnemers aan de verkiezing van de FGNoviteitenprijs 2018 hun noviteit presenteren. Bezoekers krijgen er naast een indruk van zo’n noviteit de nodige voorlichting over. Voor de editie werkte de organisatie met enkele partijen uit het werkveld samen, zodat er ook presentaties plaatsvinden en rondleidingen langs belangrijke noviteiten op de beursvloer.

Feestgedruis

Burgemeester Jan van Zanten gaat het evenement op woensdag 24 januari feestelijk openen, want organisator HoLaPress Communicatie wilde de mijlpaal van de 20ste editie niet zonder het nodige feestgedruis laten plaatsvinden. Daarom trakteert hij bezoekers op lekkere bonbons, wordt er voor deze gelegenheid een heuse tulp ten doop gehouden, werd er een heuse facilitaire escaperoom voor de liefhebbers opgezet, is er een speciale jubileumreceptie voor alle standhouders en bezoekers, waar ook de andere jubilaressen onder de deelnemer in het zonnetje worden gezet en is de beursvloer feestelijke aangekleed met de nodige beplanting en ballonnen.

Wie dit allemaal nog veel uitgebreider en veel diepgaander na wil kijken of intensiever beleven, kan op verschillende websites terecht, zoals www.vakbeursfacilitair.nl, www.centrumfacilitair.nl of www.fgnoviteiten.nl. Daarop staan actueel toelichtingen op uitgebreide programma’s, standhouderslijst, side-programma, noviteiten, etc. Bezoekers van de vakbeurs kunnen er in de week voorafgaande aan de vakbeurs ook een beursapp downloaden, waarop alle informatie handzaam via de smartphone, zowel voor apple- als androidgebruikers, te lezen valt.

Belangstellenden die de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer gratis willen bezoeken, doen er goed aan zich voor te registreren via de link gratis toegangskaarten, zodat je wachtrijen kan vermijden.

Delen via

Vergelijkbare berichten