Van der Kam naar Nieuw Zaailand

Van der Kam menswear huurt in project Nieuw Zaailand

Van der Kam menswear is sinds 1992 middels een overname gevestigd aan de Stationsweg. Met deze nieuwe stap heeft Van der Kam mode, met zeven vestigingen in Heerenveen, Amersfoort en Gouda, alle winkels op een zogenoemde A1 locatie.

De nieuwe vestiging komt naast één van de uitgangen van de parkeergarage die plaats biedt aan 700 auto’s. De locatie zal onderverdeeld worden in een Gant, Mc Gregor, Tommy Hilfiger en een authentic Van der Kam store en krijgt drie ingangen. Naar verwachting zal de nieuwe winkel eind 2011 gereed zijn.

IPMMC Vastgoed realiseert circa 3.500 m² winkelruimte en 40 woningen aan het Wilhelminaplein en Ruiterskwartier. Daarnaast zal het Wilhelminaplein en het omliggende openbare gebied grondig worden aangepakt. Er wordt een nieuwe ondergrondse parkeergarage gerealiseerd. Het winkelcentrum Zaailand wordt momenteel gerenoveerd en uitgebreid. Daarna zal naast het winkelcentrum aan het Wilhelminaplein een nieuw Fries Museum worden gebouwd. Meer informatie over het plan (met onder meer een 3-d tour door het project) is te vinden op www.nieuwzaailand.nl

bron: projectontwikkelaar IPMMC)

Delen via

Vergelijkbare berichten