Van der Kooij sluit zich aan bij Telenga Media Groep

Eigenaar Adriaan van der Kooij kwam in april voor het eerst contact met Telenga Media Groep. De twee grafische bedrijven bleken van toegevoegde waarde voor elkaar en bereikten in korte tijd een overeenstemming voor overname. Alle Sign activiteiten worden per 1 juni onder toezicht van Henk Rozenberg in Drachten verder uitgebouwd. Van der Kooij zelf gaat zich vanaf dat moment richten op de klantrelaties.
 
Naast de nieuwe locatie voor binnen- en buiten reclame in Drachten, beschikt Telenga Media Groep op dit moment over een vestiging voor offset- en digitaal drukwerk in Franeker (hoofdvestiging) en in Groningen. De afdeling Telenga Textieldruk is gevestigd in het Groningse Leek. Ook beschikt Telenga Media Groep nog over een drukwerk vestiging in Meppel.
 
“Ik kijk uit naar de samenwerking met Telenga Media Groep. De werkwijze en de ambitie van dit bedrijf spreken mij erg aan en ik ben graag onderdeel van dit geheel. Ik hoop dat ik met de ervaring en kennis die ik de afgelopen jaren in dit vakgebied heb opgedaan, samen met Henk Rozenberg kan werken aan een mooie toekomst voor Telenga Sign.” Aldus Adriaan van der Kooij.

Delen via

Vergelijkbare berichten