Van Deynen Hi-Fi & Domotica voert kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist

Passie

Van Deynen Hi-Fi & Domotica is een bedrijf opgericht door mensen die zich al hun hele leven interesseren voor muziek en streven naar de perfecte luisterervaring. Doordat ze van hun passie hun werk hebben kunnen maken, hebben ze een streepje voor op de normale audiozaken. Zij zijn dan ook een bedrijf voor de echte muziekliefhebber. Bij Van Deynen Hi-Fi & Domotica staat goed advies, vakmanschap, kwaliteit, garantie en aandacht voor de klant al jarenlang extra hoog in het vaandel. Sterker nog: bij ons is ouderwetse service heel gewoon.

Kwaliteitslogo

De hedendaagse consument wordt steeds kritischer. Er zijn steeds meer aanbieders, waardoor men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Dankzij het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist wordt het voor de consument een stuk makkelijker gemaakt. Dit logo mag enkel gevoerd worden door bedrijven die vakmanschap, kwaliteit, service, garantie en het geven van een goed advies hoog in het vaandel hebben. Stuk voor stuk zaken die Van Deynen Hi-Fi & Domotica als vanzelfsprekend beschouwt!

WonenWonen.nl
Het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist wordt toegekend door WonenWonen.nl, dat in de afgelopen 10 jaar is uitgegroeid tot een van de grootste woonportalen van Nederland. Op de website vindt u veel informatie over alles wat met wonen te maken heeft. Denk hierbij aan de inrichting van het huis, het aanleggen en onderhouden van de tuin, maar ook zaken als (ver)bouwen, schilderwerken en beveiliging komen aan bod. WonenWonen.nl heeft per branche een overzicht gemaakt van de allerbeste vakspecialisten van Nederland. Enkel de door WonenWonen.nl geselecteerde bedrijven mogen het kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist voeren. Van Deynen Hi-Fi & Domotica is erg trots om zich in dit selecte gezelschap te bevinden.

Delen via

Vergelijkbare berichten