Veel animo voor nieuwe zakenbeurs TEL

Pleinen volop
WTC Expo is nu zelf organisator van een zakenbeurs. Daarom kunnen er flink lagere tarieven worden gehanteerd. Dat komt goed uit in deze crisistijd. En trekt veel belangstelling. Grote gemeenten als Smallingerland, Leeuwarden, Heerenveen, en Súdwest Fryslân stellen weer ondernemerspleinen samen. Met daarop bedrijven uit de betreffende regio. Hiervoor is veel animo. Net als voor het plein van de Business Club WTC Leeuwarden. Logisch, want de pleinen bruisen van de activiteiten en zijn bij uitstek de plek om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Nieuw dit jaar zijn de branche- en themapleinen.

Themapleinen
Traditionele zakenbeurzen zijn prima. Maar TEL vindt het tijd om een frisse nieuwe impuls aan efficiënt netwerken te geven. Zo zijn er speciale themapleinen rond Facilitair, Vitaal in bedrijf, Financieel en Marketing & Communicatie. Hier komen ondernemers samen, die elkaar in deze tijd willen versterken, van elkaar willen leren en willen samenwerken om new business te genereren. Veel ambitieuze ondernemers uit Noord-Nederland zullen zich herkennen in deze thema's.

Vol energie
De acquisitie loopt nog volop en er wordt hard gewerkt aan de afronding van het uitgebreide gratis workshopprogramma. Maar uit alles blijkt nu al dat WTC Expo er samen met zakelijk Noord-Nederland een prachtig, goed georganiseerd en bij voorbaat succesvol business event van gaat maken.

TEL mee in zakelijk Noord-Nederland
De zakenbeurs wordt op dinsdag 26 en woensdag 27 maart 2013 georganiseerd onder het motto "TEL mee in zakelijk Noord-Nederland". Beide dagen is het WTC Expo in Leeuwarden geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Het uitgebreide workshopprogramma wordt dagelijks verspreid over 4 rondes neergezet op de beursvloer.

Delen via

Vergelijkbare berichten