Veiling door gebroeders Anker en Anker voor #SR13

Tijdens het CreaCafé, de vrijmibo georganiseerd voor creatief Leeuwarden elke eerste vrijdag van de maand, zullen de advocaten Anker en Anker de ‘Blokhuispoort Bak’ in Café de Bak afsluiten. In deze bak komt het geld dat ingezameld wordt voor Serious Request 2013. 'Dit doen we door het organiseren van allerhande activiteiten, alleen of in samenwerking met andere partijen zoals de mensen van CreaCafé', aldus Hotze Bouma beheerder van De Blokhuispoort.

 

10 minuten veiling door CreaCafé

Elke eerste vrijdag van de maand wordt er een tien minuten veiling georganiseerd. Om 17:30 worden stukken geveild die door de volgers van CreaCafe zijn aangeleverd. Het geld gaat rechtstreeks in ‘Blokhuispoort Bak’. De eerste veiling, waar ook jij mee kunt bieden, is vrijdag 1 februari waar de gebroeders Anker en Anker veilingmeester zijn.

 

Andere acties 

‘Daarnaast hebben we iedere week het Serious Request broodje waarvan het café € 0,50 doneert aan #SR13 evenals alle fooien. Ook kun je elke ‘eerste’ vrijdag plaatjes aanvragen bij onze dj's, aldus Hotze.

 

Noteer alvast in de agenda en wees bij de aftrap op vrijdag 1 februari in Café de Bak in De Blokhuispoort, want het recordbedrag uit 2012 moeten we verbreken, toch?

Delen via

Vergelijkbare berichten