Veiling Serious Request 2013 brengt € 3220,- op

Op de valreep werd dit bijzondere veilingstuk van Annika gisteren nog ingebracht. Zij woont in Us Dream. Annika heeft het syndroom van Rett. Zij weet als geen ander hoe het is om hulp te moeten accepteren en hoe belangrijk het is goede zorg te krijgen. Toen ze hoorde dat Het Glazen Huis dit jaar in Leeuwarden staat wist ze waarvoor ze haar schilderij wilde laten veilen. Via een live verbinding boden ze in ‘het’ huis Us Dream ook mee.

 

De andere veilingstukken, waar ook flink op geboden is, waren o.a. een dagje dierverzorger zijn in Aquazoo Friesland (€ 250), een minuut winkelen bij Albert Heijn Emmakade in Leeuwarden(€ 150), twee bijzondere Blokhuispoort mokken (€ 50), een seizoenkaart met vele extra’s voor de IJshal in Leeuwarden (€ 250), een originele gevangenis toiletpot uit de Blokhuispoort(€325), een dagje meevliegen boven Leeuwarden met Vrijbaan (€250), een dinerbon voor Felini’s/Sems (€250). Ook het mooie schilderij van Rudi Stuve (€ 500) en de improvisatiecursus van Jeroen Stek (€500,- ) brachten een fantastisch bedrag op. Daarnaast was de fooi van de medewerkers van Café de Bak, bestemd voor SR13, in de maanden augustus en September 220 euro.

 

Dit jaar worden er allerlei activiteiten georganiseerd in de Blokhuispoort om geld in te zamelen voor het 3FM Glazen Huis dat in december op het Zaailand in Leeuwarden staat. Waaronder dus de maandelijkse veiling, de fooien van Café de Bak welke helemaal naar het goede doel gaan en een gedeelte van de opbrengst van het SR13 broodje. De volgende veiling is op 1 november om 17:30 uur in Cafe de Bak tweede plein van de Blokhuispoort in Leeuwarden. Veilingmeesters zijn dan Frits Wester en Lutz Jacobi. Veiling voor Serious Request 2013 in De Blokhuispoort Leeuwarden brengt € 3220,- op

 

De veiling voor Serious Request 2013 van vrijdag 4 oktober, deze keer door veilingmeester Jan Jaap van der Wal, brengt maar liefst een bedrag op van 
€ 3220,- Café de Bak zat vol en alle gezichten waren gericht op het podium waar veilingmeester Jan Jaap van der Wal op zijn eigen wijze de veilingitems aan de man wist te brengen. Het top item van vandaag, een schilderij van Annika Biemans bracht maar liefst € 600,- op.

Dit jaar worden er allerlei activiteiten georganiseerd in de Blokhuispoort om geld in te zamelen voor het 3FM Glazen Huis dat in december op het Zaailand in Leeuwarden staat. Waaronder dus de maandelijkse veiling, de fooien van Café de Bak welke helemaal naar het goede doel gaan en een gedeelte van de opbrengst van het SR13 broodje.

 

De volgende veiling is op 1 november om 17:30 uur in Cafe de Bak tweede plein van de Blokhuispoort in Leeuwarden. Veilingmeesters zijn dan Frits Wester en Lutz Jacobi.

Delen via

Vergelijkbare berichten