Verbeterde onderhandelingspositie advocaat

Wat is een QR-code?
Een QR-Code is een twee dimensionale streepjescode waarin een boodschap verwerkt wordt. QR staat voor Quick Respons. De boodschap kan divers zijn; een voorgedefinieerd sms-bericht met tekst en mobiel nummer, een stuk tekst of een link naar een internetpagina. De QR-code wordt uitgelezen door het te scannen met een smartphone.
 
Huidige situatie in heel Nederland
De deurwaarder betekent een exploot. Vervolgens maakt de deurwaarder rapportage van de aangetroffen situatie door een formulier handmatig in te vullen. Het formulier wordt naar het kantoor gebracht waarna het door de administratie verwerkt wordt en de advocaat wordt ingelicht. Er gaan dus een paar dagen overheen.
Nieuwe situatie

De deurwaarder van Incassade betekent een exploot. Vervolgens scant de deurwaarder van Incassade de QR-code (in dit geval gedrukt op een kleine sticker) die bij het exploot is gevoegd. De QR-code verwijst de deurwaarder naar een internetpagina waar alle informatie ingevuld kan worden. De gegevens worden verwerkt in een centrale gegevensverzameling op een server van Incassade. Tegelijkertijd wordt een sms-bericht en e-mailbericht gestuurd naar de betreffende advocaat met dezelfde informatie. Dit alles in een tijdsbestek van nog geen 2 minuten.
 
 
Aanvullende informatie
Incassade
Incassade is een toonaangevende  professionele creditmanagementorganisatie. In heel Nederland en in het buitenland verrichten wij voor u alle werkzaamheden van facturatie, pre-incasso, minnelijke incasso tot en met gerechtelijke incasso. Incassade onderscheidt zich door haar kenmerkende werkwijze: innovatief, duurzaam en eigenzinnig. In één woord samengevat INslim.
 
Internet Academie
De Internet Academie is een kenniscentrum binnen de NHL Hogeschool en houdt zich bezig met innovatie ten behoeve van het MKB in Noord-Nederland. Innovatie op het gebied van ICT, internet en mobiel. De Internet Academie geeft daarnaast lezingen en workshops over nieuwe technieken en innovatieve conc

Delen via

Vergelijkbare berichten