Verrassende experimenten NEMO Science Museum te zien in Sneek

NEMO Science Museum bestaat 100 jaar. Een eeuw lang nieuwsgierigheid en dat wordt gevierd. Speciaal voor dit jubileum trekt het Amsterdamse wetenschapsmuseum het land in met de NEMO Science Tour. Op zaterdag 2 december van 10.00 – 14.00 uur is de NEMO Science Tour te zien bij Bibliotheek Sneek. In een demonstratie van 20 minuten ziet het publiek spectaculaire experimenten, die verrassen, uitdagen en vooral… nieuwsgierig maken. Voor jong en oud, toegang is gratis.

Hoe blijft een vliegtuig in de lucht? Waarom verandert het geluid van een auto als hij je voorbijrijdt? Hoe lanceer je een raket met een fietspomp? Ontdek het in de verrassende en interactieve NEMO Science Tour. NEMO reist door het hele land De NEMO Science Tour reist tussen september en december door heel Nederland. In een demonstratie van 20 minuten zie je spectaculaire experimenten. Of je nu piepjong of stokoud bent: je wordt verrast, uitgedaagd en vooral… nieuwsgieriger dan ooit!

Experimenteer in Bibliotheek Sneek

Wist je dat Bibliotheek Sneek naast de NEMO Science Tour de nieuwsgierigheid van kinderen ook op een andere manier aanwakkert? Experimenteer met diverse robots of ga op avontuur in het huis van sinterklaas. Bekijk alle activiteiten en meer informatie over de NEMO Science Tour via: bmf.op-shop.nl.

Foto: DigiDaan

Vergelijkbare berichten