Relais Restaurants is een samenwerkingsverband van 32 Nederlandse kwaliteitsrestaurants die de gasten méér willen bieden dan heerlijke spijzen en mooie wijnen. De restaurants willen ‘oases van authenticiteit zijn’, die ‘rust en gastvrijheid bieden in een steeds drukker wordende wereld.’
Het Relais Magazine is daarbij een middel. Een zogenaamd ’customer loyalty magazine’, gratis voor Relais-gasten en vol inspirerende verhalen over bijzondere landen, mensen en gerechten. Zo zijn in de najaarseditie onder andere verhalen te lezen over kunst, over Australische wijn en over de smaak van Japan en Engeland.
Het magazine is een uitgave van NARVIC Communicatie. Dit Friese bureau is gespecialiseerd in Public Relations, Relatiemarketing en customer media en werkt onder andere voor Arriva, Relais Restaurants, Trustus Vermogensbeheer en diverse overheden.
De nieuwe leden van Relais zijn: Silvester’s (Sittard), Klein Paardenburg (Ouderkerk aan de Amstel, Divinatio (Utrecht en De Roskam (Gorssel).