Voormalig profvoetballer Pim Balkestein wordt nieuwe aanvoerder bij TEAM

Strategisch en creatief communicatiebureau TEAM in Heerenveen versterkt zijn directie met Pim Balkestein. Daarmee verstevigt het bureau zijn positie in de ‘Champions League’ van het noordelijke communicatieveld. Directeur-eigenaar Martin van der Meulen: “Met een persoonlijkheid als Pim kunnen we stevig doorpakken op de groei en ontwikkeling van ons bureau in de afgelopen jaren.”

Ondernemen is topsport 

Als profvoetballer (van o.a. sc Heerenveen, Ipswich Town, Brentford en VVV) was Pim Balkestein een bikkelharde verdediger, maar zakelijk is hij een echte aanvaller. In zijn functie als sales director heeft hij de afgelopen jaren Bundeling nationaal en internationaal tot een succes weten te maken en gaf hij leiding aan het verkoopteam. Zijn kennis van technologie en nieuwe media is een welkome aanvulling naast zijn drive, ambitie, waardevolle netwerk en commerciële ervaring. Martin: “We werken voor heel toffe klanten als Royal Smilde, Jorritsma Bouw, Boikon, Volkerwessels, WITS, Gallagher Europe, Adenium, Ziekenhuis Nij Smellinghe, The GreenWorld Company en autobedrijf Van den Brug. Met Pim in de voorhoede kunnen we trouwe en nieuwe klanten nog beter helpen om succesvol te zijn en nog meer spraakmakende campagnes te maken.” 

Teamplayer in hart en nieren

Als aanvoerder van TEAM ziet Pim ook een rol voor zichzelf als aanjager. “Ik geloof echt in de kracht van teamwork. Met z’n allen het verschil maken. Dat was in het voetballen zo en in het bedrijfsleven is dat niet anders. Ik wil het beste uit mensen halen. Iedereen op de precies die plek in het team zetten waar hij of zij excelleert en zorgen dat iedereen zich continu verder kan ontwikkelen. Voor hen zelf, voor het bureau en natuurlijk voor onze prachtige klanten.”

Een sterke band

De leiding van TEAM bestaat voortaan uit Martin van der Meulen (strategie), zijn vrouw Chantal van der Meulen (interne bedrijfsvoering) en haar broer Pim Balkestein (commercieel directeur en eindbaas). “Je kunt wel zeggen dat we een familiebedrijf zijn geworden. Je voelt een enorme drive, dynamiek, betrokkenheid en loyaliteit. We gaan voor elkaar door het vuur en daarmee ook voor onze klanten en ons team”, aldus Martin die zich voortaan nog meer met strategie en complexe vraagstukken van klanten gaat bezighouden. “Bij TEAM ben ik omringd door toptalent en gedrevenheid. Ik kijk er enorm naar uit om eindelijk Champions League te mogen spelen ;-)”, voegt Pim toe.

Vergelijkbare berichten